Välj en sida

Ljuslådor

Ljuslådor

Ljuslådor för kostnadseffektiv och flexibel skyltning

Ljuslådor är en populär och prisvärd skyltlösning för företag som vill maximera sin synlighet och samtidigt uppnå en stilren och professionell framtoning.

Med sin starka och jämna belysning är ljuslådor särskilt effektiva för att dra till sig uppmärksamhet, både dag och natt. Oavsett om du driver en butik, restaurang eller kontor, erbjuder ljuslådor en pålitlig och ekonomisk lösning för att kommunicera ditt budskap tydligt och konsekvent.

Pris vid förfrågan

Ljuslådor är en kostnadseffektiv och flexibel skyltning

Ljuslådor är en prisvärd skyltlösning för företag som vill synas och ge ett professionellt intryck. Med stark och jämn belysning drar de till sig uppmärksamhet, både dag och natt. Oavsett om du driver en butik, restaurang eller kontor, erbjuder de en pålitlig lösning för att tydligt kommunicera ditt budskap.

När ska du välja ljuslåda istället för utskurna bokstäver?

Detta alternativ är rätt val i flera situationer där utskurna bokstäver kanske inte passar lika bra:

  • Fasader med ojämn eller skadad yta: Om fasaden är ojämn, skadad eller rörig kan en ljuslåda dölja detta och ge ett snyggt utseende. De ger en sammanhängande yta som anpassas efter fasadens utseende för ett professionellt intryck.
  • Komplexa logotyper eller budskap: Om ditt budskap kräver detaljerad grafik eller flera färger, är detta ofta ett bättre val än utskurna bokstäver. De visar detaljer och färger med hög precision.
  • Budgetvänlig lösning: Detta alternativ är ofta billigare än utskurna bokstäver, särskilt vid större skyltar eller mer komplexa designer. Det är ett ekonomiskt val för företag som vill maximera sin budget.
  • Flexibel design: Ljuslådor finns i många olika former och storlekar. Du kan få en som är rund, fyrkantig, avlång eller oval, vilket gör det lätt att skräddarsy skylten efter dina behov.

Olika format och utföranden

Vi erbjuder skyltar i många format och utföranden för att passa olika behov:

  • Ensidiga och dubbelsidiga: Ensidiga skyltar är perfekta för väggmonteringar, medan dubbelsidiga syns från flera håll. De passar bra för skyltning längs gångvägar eller i öppna utrymmen.
  • Skräddarsydda: Vi hjälper dig att skapa en skylt som matchar ditt varumärke och den stil du vill uppnå. Våra ljuslådor kan också anpassas med olika färger och belysning för att passa din design och ditt budskap.
  • LED-belysta: Våra skyltar har energieffektiv LED-belysning som ger kraftfull och jämn ljusfördelning. De är skonsamma mot miljön och har lång livslängd.

Professionell installation och anpassning

Vi erbjuder professionell installation för att säkerställa korrekt montering och optimal funktion. Vi anpassar designen efter fasadens egenskaper för ett sömlöst resultat. Med minimalt underhåll och lång livslängd är våra produkter en kostnadseffektiv skyltlösning.

Beställ din skylt idag

Vill du göra ditt varumärke mer synligt och samtidigt hålla kostnaderna nere? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi hjälper dig att skapa den perfekta skylten för ditt företag, anpassad efter både dina behov och din fasad. Våra produkter är en investering som förbättrar ditt varumärkes synlighet och ger fasaden ett estetiskt lyft – till ett prisvärt pris.

Om du istället önskar utskurna LED-Bokstäver titta här! LED-Bokstäver | P3N

30 års erfarenhet

Erfaren personal som anpassar produkterna efter era behov.

Snabba leveranser!

Vi prioriterar att både svara och leverera snabbt!

Personlig support

Kontakta oss och få hjälp med din skylt idag!

Garanti

Svensk tillverkning och design med två års garanti.

0
    Valda produkter
    Inga valda produkterTillbaka